Disken där man beställer. |
De har en standardburgare på lunchen (samma som deras miniburger i menyn) bestående av en tunn köttbit med sedvanliga tillbehör och sin egen dressing. Till detta serveras pommes frites och läsk (som man tar själv ur en maskin).
Serverad i praktiska strutar på en aluminiumbricka. |
Det positiva
Fräscht gjort med fräscha ingrediener. Det verkar som de dessutom gör allt från scratch, man kan se potatislådorna som används till pommes frites (se bilden nedan), och de är verkligen goda.Brödet är gott och saftigt och håller ihop bra. Att man dessutom får ett pappkuvert att hålla runt burgaren underlättar ännu mer att slippa kladda.
Burgare i genomskärning. |
Det negativa
Jag har ätit på Surf shack både till lunch och middag, och det gör mig lite nedslagen för de burgare som serveras på kvällen är så mycket bättre än de man får på lunchen. Och då ligger det alltid i bakhuvudet att de kan bättre än så här.Surf shack har inga färdigkomponerade burgare utan man väljer själv vilka tillbehör man vill ha mot en kostnad. Det gör att med t.ex. ost och bacon så drar priset iväg mot närmare en hundralapp för en lunchburgare.
Själva hantverket i att bygga burgaren var idag bristfälligt, alla tomatskivor i en hög och alla gurka i en annan hög. Jag hade dessutom önskat att den som skar itu brödet just idag hade skurit så att botten och lock hade blivit lika stora (se bilden).
Jag är influerad av min svärfar fysikprofessorn som är väldigt skeptisk till att servera och hantera mat på aluminium. Det ger en lite metallisk känsla och är rent hemskt om man skulle behöva använda kniv och gaffel.
Tycker jag att smashade burgare så som de serveras till lunch på Surf shack är det bästa sättet att laga till dem? Nej, det är inte min favoritmetod.
Blivande pommes frites! |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar