Jag orkar inte mala någon egen köttförs och hamburgare på färdigmald köttförs är ok, men inte mer. Efter att ha provat lite olika alternativ så tycker jag att Frysta Angusburgare från Lindströms är de bästa man kan köpa.
Min fru Kajsa experimenterar gärna med att baka riktigt bra hamburgerbröd, men just den här gången köpte jag färdiga Bistro brioche hamburger buns. De funkar helt ok och håller ihop bra. Bröden på varmhållningsgallret ger en lite spröd yta.
Förutom osten så har jag sallad, rå lök och tomat. För övrigt så brukar jag bara ha Heinz ketchup och majonnäs som dressing på burgaren. Vill man lyxa till det så kan några skivor avocado ge lite extra smak och krämighet.
Ovanstående tillvägagångssätt ger en hamburgare som i alla fall enligt min fru och mig själv kan mäta sig med vilken som helst som bloggen har testat.
Ja, det blir verkligen jättegott, särskilt med en generös skiva St Agur på (ja, jag tycker att blå- och grönmögelostar förgyller det mesta...)
SvaraRadera