onsdag 22 juni 2016

Godset, Lund

Bloggen skulle till Lund i ett tjänsteärende och tyckte att en snabb lunch i närheten av Lund C skulle passa. Det finns två restauranger som server hamburgare precis vid spår 1, Godset och Viggos, och idag blev det Godset.
Detta är den faktiska uppläggningen
när den kom från köket!
Godset serverar diverse olika grillrätter till lunch och bara för bloggens skulle så beställde jag en Black Angus burgare med pommes & hamburgersås.

Det positiva

På pappret så borde detta vara rätt bra; egenmalt kött tillagat på beställning med tjocka pommes och lit extra sås i en liten skål bredvid, men...
En tomatskiva som är alldeles för tjock!

Det negativa

Här faller tyvärr allt på dåligt utförande. Det är dessutom inte alls billigt med 96:- för en burgare med vatten som dryck.
Det första intrycket när hamburgaren kommer inte är inte att man vill sätta tänderna i den, tvärtom så ser så slarvigt bygg ut att den lika gärna kunde kommit från BK vid Järntorget i Göteborg. Lyfter man på locket så ser man att så är fallet, det finns inte ens dressing på den övre halvan av burgaren (det fick jag bre på själv).
Själva burgaren är stekt (eller det känns nästan som kokt) till döds, helt grå och torr rakt igenom.
Pommes fritsarna är tyvärr inte helt friterade men det värsta av allt är att de har någon form av stark grillkrydda på sig. De är faktiskt det som är mest kryddat i hela måltiden.
Det ligger två baconskivor på burgaren, men kocken har inte ens brytt sig om att separera dem när de stektes, det fick jag göra själv, så baconskivorna är knappt tillagade på ena sidan.
Dressingen bredvid verkar vara gjord på sweet chili i gräddfil/majonäs, oavsett var den inte speciellt god heller.
Ödelagd!

Summering

Jag kommer aldrig att beställa hamburgare här igen, jag rekommendera inte någon annan att göra det heller. Det är möjligt att deras andra grillrätter är bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar