lördag 20 augusti 2016

Bishop arms, Hässleholm

Efter att ha titta på hästtävlingar ville jag och Kajsa äta lite. Närmaste metropol var Hässleholm så vi åkte dit. Det visade sig att hitta en öppen restaureang som inte var pizzeiera elelr gatukök var it ehelt lätt klockan fyra en lördageftermiddag, så det slutade med att vi hamna på Bishop Arms.
Den första mat man ser i menyn är vad de kallar "De tre musketörerna - Tre stycken sliders (Tre små burgare) med bearnaisesås, färskost med bacon & äpple-chutney & pommes frites." På pappret låter det ju intressant, men...

Det positiva

Stället var öppet när vi var hungriga. Pommes fritsarna var goda.

Det negativa

Det här var verkligen inte bra, det kan vara det sämsta bloggen skrivit om, till och med sämre än Godset i Lund. Miniburgarna var stekta till fullständig ödeläggelse och inga tillbehör i världen kunde hjälpa till att få det här att smaka saftigt. Bröden var också alldeles för hårt rostade. Dessutom väldigt slarvigt ihopbyggda.
De frågar desutom om jag vill ha något tillbehör, varvid jag svarar majonäs. Efter ett kort tag kommer servitören tillbak med standardkorgen med ketchup och senap och säger att "det har vi inte".

Summering

Det är möjligt att de vanliga hamburgarna på Bishop Arms är bra, men det här var faktiskt skitdåligt och absolut inte värt pengarna (näst dyrast som bloggen provat tror jag).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar